Drobečková navigace

HASIČOVO TIP – KAM NA VÍKEND 11.6.- 12.6.2022

| |

Následující víkend nás čeká jedna z největších akcí roku s hasiči a tou samozřejmě budou Hasičské slavnosti Litoměřice, které se uskuteční po pětileté odmlce opět na výštavišti Zahrady Čech v Litoměřicích.

Zpět

Letošní 8. ročník jedinečného celorepublikového srazu hasičstva se koná po dvouleté covidové pauze. Bude probíhat o pátečního rána, kdy se pro návštěvníky otevřou brány výstaviště v Litoměřicích. K vidění bude spousta historické i moderní techniky zůčastněných sborů dobrovolných hasičů, zajímavý doprovodný program pro děti i dospělé a výstavy hasičských muzeí. Nebudou chybět ani statické a dynamické ukázky Hasičského záchranného sboru ČR, který disponuje nejmodernější hasičskou technikou. Využít tak můžete i den otevřených dveří na stanici profesionálních hasičů v Litoměřicích.

V sobotu se můžete navíc těšit na slavnostní průvod hasičské techniky, ukázky práce hasičů na Lodním náměstí a na vrcholnou podívanou, kterou je Hasičská hudební fontána. Pro návštěvnívy bude od partnerů akce připravena po celou dobu spousta zajímavostí a soutěží. Program celé akce je opravdu nabitý a každý si tak přijde na to své.

Těšíme se na Vás!

VAŠÍ AKCI TAKÉ RÁDI PŘIDÁME DO KALENDÁŘE. POŠLETE NÁM INFO NA redakce@hasicovo.cz 😉

Zpět

Další zprávy: kulturní, Ústecký