Drobečková navigace

Běh byl podpořen Plazmou

| |

Darování krve a plazmy je pevně spojeno s dobrovolnictvím už od nepaměti a proto je spojeno často i s hasiči a složkami IZS.

Zpět

Lindě se pomáhalo už minulý rok v září na 8. ročníku běhu upřímných srdcí, kdy se u Jezera Milada, kousek od Ústí nad Labem, sešlo téměř 300 běžců a nechyběli zde ani hasiči. Podruhé organizátoři připojili hasičské štafety 3x1km v plné zásahové výstroji včetně aktivního dýchacího přístroje a podruhé se tak na Miladu sjeli kromě tradičních běžců i hasiči z celé republiky, aby Lindě pomohli. Na startovném a na místě se vybralo neuvěřitelných 108 080,47 Kč vice o akci jsme psali zde:

Nyní vychází z naší režie oficiální video jako ohlédnutí za celou úspěšnou pomocí a jako poděkování všem partnerům:

 Příběh Lindy byl opravdu silný a proto jsme se znovu hned po akci domluvili se zástupci společnosti BioLife (dříve Sanaplasma) a zrealizovali jsme stejně jako v roce 2022 "pomoc Plazmou". Zástupci společnosti BioLife z center Ústí nad Labem a Most akci pravidelně podporují nejenom během, ale i cenami pro závodníky. 

My jsme znovu s dalšími hasiči vyrazili darovat do centra v Ústí nad Labem, ale stejně jako minulý rok bylo možné darovat ve všech 11 centrech této odběrové sítě a stačilo pak jen příspěvek přeposlat na transparentní účet. Do pomoci se zapojili nejenom hasiči, ale vypíchli bychom určitě i zapojení mládeže z řad spolku Fire rescue, kterých dorazilo několik, ale zapojili se i zástupci společnosti BioLife, kteří šli příkladem. 

Sečteno a podtrženo na účet pro pomoc Lindy bylo odesláno z účtu nadačního fondu neuvěřitelných 132 583,46 Kč! A my jsme moc rádi, že to vyšlo i v roce 2023!

Už nyní je znám termín běhu Upřímných srdcí, který je naplánován na 15.9.2024 a znovu budou hasičské štafety. Budeme moc rádi, když se společně s námi znovu připojíte a společně tak pomůžeme někomu dalšímu, koho nadační fond Upřímné srdce vybere.

Nadační fond upřímné srdce jako skupina pomáhá hendikepovaným dětem od roku 2012. Nadační fond nemá žádné náklady a 100% vybraných částek jde na pomoc konkrétním hendikepovaným. Od začátku působení pomohl 54 dětem a předal jim částku vybranou na akcích ve výši 2 268 460  Kč. Stejně tomu bylo i v případě 8. ročníku běhu, kdy 100% startovného šlo na pomoc pro Lindu. 

Zpět

Další zprávy: reportáž, Ústecký