Drobečková navigace

FIREPORT – O životech rozhodují vteřiny

| |

FOREPORT poskytuje svolávací systém jednotkám požární ochrany již od roku 2013. Od svého počátku prošel mnoha vylepšeními a díky modulům dokáže zajistit podporu, kterou v dané oblasti potřebují.

Zpět

FIREPORT je modulární technologie, která umožňuje systém rozvíjet na základě zkušeností z provozu, ale i požadavků zákazníků – hasičů.

Již po příchodu na hasičskou zbrojnici slyšíte detailní popis události, ke které jste přivoláni. Žádné papíry Vás neomezují v rychlém oblékání a přípravě družstva k výjezdu.

Je pod stálým dohledem dohledového centra. Nejen, že mohou systém na dálku nastavit podle vašich představ, také zároveň diagnostikují veškeré závady i anomálie a odstraňují je dříve, než se stihnou projevit v provozu. Dokonce i stav toneru v tiskárně.

FIREPORT je schopný pokrýt vaši potřebu na základě individuálních potřeb v různých cenových kategoriích, proto není úplně reálné uvést konkrétní cenu, ta se vždy odvíjí od toho, jak moc chcete svou jednotku „rozmazlit“.

Výhody:

  • FIREPORT je nestárnoucí systém. Naopak. Prochází neustálým vývojem a rozvojem. Přijdou-li do světa IT nové technologie, FIREPORT je okamžitě implementuje a nasazuje. Díky tomu stále platí, že je FIREPORT nejmodernějším řešením svolávání.
  • I v nejzákladnějších variantách/balíčcích služeb jsou k dispozici volné SMS/volání a zdarma aplikace do každého smartphonu.
  • Cenově se jedná bezkonkurenčně o nejlevnější řešení svolávání – záleží jen na správné volbě „tarifu“, s čímž vždycky poradíme.
  • Na FIREPORT se spoléhá čím dál více zákazníků – nejen hasičů. Ale také záchranářů ČČK, psovodů, vodních záchranářů, skalních záchranářů apod. V neposlední řadě si FIREPORT našlo i několik velkých firemních zákazníků - např. ŠKODA AUTO nebo Vězeňská služba ČR.
  • FIREPORT je svolávací systém, který umí pracovat na všech mobilních platformách. Dokáže svolat poplach starému tlačítkovému telefonu stejně dobře, jako modernímu smartphone.
  • FIREPORT podporuje práci s iot technologiemi.
  • FIREPORT zrovna v testovacím režimu aplikuje RCS messaging.
  • Zpětnou vazbu FIREPORT posílá mezi hasiče okamžitě, obratem všichni vidí, kdo na výjezd jeden a kdo ne.
  • FIREPORT je jako stavebnice. Nejdřív si můžeš koupit nejzákladnější svolávání, které můžeš časem jako stavebnici rozšiřovat až do podoby, která ti bude vyhovovat maximálně.

Pokud již nyní víte, že by mohl být FIREPORT řešením i pro vaši jednotku, můžete si ho objednat ZDE FIREPORT - Objednávka a pokud si tím nejste úplně jistí, zvolte variantu „FIREPORT SMS nezávazný test“, díky které si ho můžete vyzkoušet.

Pro více informací o službě můžete kontaktovat FIREPORT na uvedených kontaktech:

FIREPORT je řešením pro všechny kategorie JPO a my se na ně v dalších článcích podíváme trochu více, abyste měli představu, jaké možnosti si můžete zvolit. Ke každé kategorii JPO uvedeme i jednotky, které již tuto službu využívají a vy tak budete mí možnost podívat se, která jednotka ve vašem okolí již FIREPORT má a zajet se k nim na toto řešení osobně podívat a získat tak lepší představu o tom, co vše umí a nabízí.

Zpět

Další zprávy: hasičovo, Celá ČR