Drobečková navigace

HZS územního odboru Litoměřice má za sebou svůj první ples

| |

Profesionální hasiči z územního odboru Litoměřice zorganizovali svůj první hasičský ples, který se konal 24. listopadu v kulturním domě v Travčicích.

Zpět

Hasičský ples je událostí kdy pracovní výstroj ustoupí tanečním botám a vycházkové uniformě. Hasiči a jejich přátelé se sejdou, aby si užili příjemné chvíle a rozhýbali boky na tanečním parketu.

Sál kulturního domu v Travčicích se před 8 hodinou večerní zaplnil příjemně naladěnými lidmi a krátce na to byl ples slavnostně zahájen pořadateli. Jimi se pro tento večer stali Michal Fiala a Michal Horner, kteří se postarali o příjemný průběh večera. K zahájení patřilo i překvapení v podobě tanečního představení mladého páru z taneční školy v Litoměřicích, kteří předvedli několik tanců.

K plesu patří neodmyslitelně i tombola, která byla tento večer v podobě slosovatelných vstupenek. Hodnotné ceny si pak výherci mohli vyzvednout o půlnoci.

O příjemnou hudbu k poslechu i k tanci se postarala kapela Impulz , která zvolila opravdu pestrý repertoár. Zábava byla v plném proudu až do ranních hodin. Celý večer si všichni užili s úsměvem ve tváři, což je pro pořadatele určitě nejlepším hodnocením.

Za naši redakci mohu říci, že tohle určitě nebyl poslední hasičský ples, na který jsme se tuto sezónu vydali. Možnost strávit takto příjemné chvíle mezi fajn lidmi jsou k nezaplacení.

Zpět

Další zprávy: kulturní, Ústecký