Drobečková navigace

JPO V POZOR! Usnadněte si svolávání k zásahu!

| |

Jednotky požární ochrany v kategorii V třeba nemívají tolik výjezdů jako ty v ostatních kategoriích, ale jejich činnost je neméně záslužná, a proto si také zaslouží kvalitní zázemí pro svou práci včetně spolehlivého svolávacího systému.

Zpět

Pro jednotku je rozhodující to, co dokáže svolávací systém nabídnout a pro zřizovatele pak cena, která je v tomto případě více než příznivá.

Jednotek v kategorii JPO V má FIREPORT velké množství a to právě díky velmi nízkému provoznímu poplatků, který činí 1.500, - Kč na celý rok. V ceně je 750 volných SMS, neomezené poplachové volání a samozřejmě neomezené využívání aplikace pro smartphone.

Jednotky v kat. JPO V jsou více, či méně využívány ze strany KOPIS. Ty, které jezdí častěji, již mají požadavek třeba i na automatický tisk. Proto některé jednotky i v kategorii JPO V kombinují své základní svolávání s automatickou tiskárnou (modul FIREPORT PRINT). Mezi takové patří např. Ruda u Rakovníka, Nehvizdy, nebo třeba Horka nad Moravou.

Historicky první jednotka v kategorii JPO V, která si svůj FIREPORT aktivovala pro své svolávání je JSDH Všestary (Praha-Východ). Tehdy, koncem roku 2014 zavolal velitel jednotky Milan Šafránek, že by si FIREPORT rád vyzkoušel. Po zkoušce se rozhodl si FIREPORT pro JPO V ponechat a stejně, jako FIREPORT svolává Všestary dodnes, je i Milan stále aktivním velitelem jednotky a na společné začátky už jen s úsměvem vzpomínáme.


Nezřídka se potkáváme s jednotkami JPO V, které musí být k operačnímu středisku připojeny, nicméně jejich aktivní nasazení během roku se dá spočítat na prstech jedné ruky. Nicméně pro velmi příznivou cenu se i takovým jednotkám vyplatí si svolávání přes FIREPORT zajistit, protože tím i taková jednotka získá profesionální, dohledované řešení, které danou jednotku nenechá při vyhlášení události ve štychu.

Máte jasno? Chcete se přidat k ostatním spokojeným jednotkám v kategorii JPO V a mít pohodlný a spolehlivý systém svolávání k zásahu? Nebo si chcete FIREPORT vyzkoušet?  Není problém, klikněte na FIREPORT - Objednávka.

Zpět

Další zprávy: hasičovo, Celá ČR