Drobečková navigace

Kam se zajít pořádně pobavit? No přeci na plesy hasičů!

| |

Plesová sezóna je v plném proudu a tak se pojďme podívat, kde všude si můžeme zatančit a skvěle se pobavit.

Zpět

Každý rok konají hasiči destíky, ba dokonce i stovky plesů a bálů. Tyto akce je potřeba navštívit, protože hasiči jsou jedni z nejlepších organizátorů a tak není nouze o skvělou zábavu.

Naše vzpomínka na ples SDH Kostomlaty pod Řípem

Asi největší událostí roku je XXVI. Reprezentační ples hasičů České republiky. V jeho konání se střídají okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a letošní rok se již po šesté uskuteční pod taktovkou OSH Uherské Hradiště ve spolupráci se Sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska.

Záštitu nad plesem převzal hejtman Zlínského kraje Ing. Radim Holiš a starosta města Starého Města Mgr. Martin Zábranský. Hlavními sponzory jsou SH ČMS, Nadace SYNOT, fa KOVOP, Altech, BT servis, HVP a Zlínský kraj. 

Foto z archivu SH ČMS - XXV. Reprezentační ples OSH Benešov

V prostorách Společensko-kulturního centra Staré Město, kde se ples uskuteční, jsou 3 volně průchozí sály, ve kterých budou hrát kapely DH Žádovjáci, moderní Trinom a cimbálová Bálešáci. Návštěvníci plesu se mohou těšit na zpestření, kterým bude předtančení i na bohatou tombolu.

Společensko-kulturního centrum Staré Město

Celková kapacita je 400 míst a již v tuto chvíli je o lístky velký zájem. Ti, kteří již na plese pořádaném OSH Uherské Hradiště byli se rádi vracejí a těší se, že se opět velmi dobře pobaví. Cena vstupenky je 250 Kč a pokud byste nestihli koupit předem, bude možné je získat i na místě. Organizátoři počítají s možností navýšení kapacity i o místa na stání. Kdo by také na plese, kde jsou tři sály, ve kterých hraje skvělá hudba seděl.

Pokud nebudete mít možnost zajet na XXVI. Reprezentační ples hasičů České republiky, ale chcete zažít atmosféru hasičského plesu nezoufejte a podívejte se na přehled hasičských plesů, kde si můžete vybrat jiný, který je ve vašem okolí. 

Hasičský ples Kobeřice     Pozvánka
Hasičský teplákový ples Kopytov     Pozvánka
Hasičský bál - Oprechtice     Pozvánka
Hasičský bál Frýdlant     Pozvánka
Hasičský ples, Stráž pod Ralskem     Pozvánka
Hasičský ples v Pecce     Pozvánka
Hasičský ples Černín     Pozvánka
Hasičský ples Brno-Obřany     Pozvánka
Hasičský ples 2023 - Hasiči Mirovice     Pozvánka
Hasičský bál Záluží     Pozvánka

Další plesy najdete v našem kalendáři.

Zpět

Další zprávy: kulturní, Celá ČR