Drobečková navigace

Na misi s SDH Žulová

| |

Hasiči z Žulové na Jesenicku chtějí novou CAS, která jim umožní pokračovat v jejich důležité práci se stejnou účinností a rychlostí jako profesionální jednotky.

Zpět

Sbor dobrovolných hasičů Žulová jsou na misi. Jejich stávající cisternová automobilová stříkačka už je trochu ve věku - je to babička, která se snaží porozumět technologii. I když je stále plně funkční, nejen její elektrické obvody se potýkají s náročností moderního vybavení. A opravy? No, ty jsou tak drahé, že by se dalo říct, že stojí tolik, jako jezdit na dovolenou do Karibiku... dvakrát!

Hasiči z Žulové by tedy rádi doplnili vozový park o novou CAS. Ale s cenovkou, která je momentálně na 11 milionech korun, to je trochu jako koupit si nový dům, ale bez možnosti hypotéky.

Takže jak na to? Žulovští hasiči jsou nejen zdatní v záchranných operacích, ale také v kreativitě. Vytvořili originální kalendář, který je víc než jen listy papíru s daty. Kalendář je jako procházka po Žulové a jejím okolí, s fotografiemi z různých míst a modelkami, které dodávají kalendáři jedinečný šmrnc. A k tomu všemu ještě přidali vlastní reklamní předměty, které by mohly zaujmout všechny, od malých dětí po dospělé.

Kalendář i tyto předměty můžete zakoupit na stránkách eshop.hasicizulova.cz z pohodlí svého domova.

Pro podporu SDH Žulová můžete přispět také na transparentní účet, který byl zřízen právě pro tento účel. Každá koruna se počítá a hasiči jsou vděčni za jakoukoli podporu. Veškeré informace o projektu Cisterna včetně transparentního účtu nalenezte na stránkách hasicizulova.cz. Můžete se dozvědět více o jejich projektu, podívat se na zákulisí fotografování kalendáře a mnoho dalšího. A pokud jste na sociálních sítích, můžete jim pomoci šířit povědomí o jejich projektu sdílením jejich příspěvků.

Takže pojďme pomoci dobré věci a podpořit SDH Žulová!

Zpět

Další zprávy: obecné, Olomoucký