Drobečková navigace

Pestrý rok 2023: Ohlédnutí za úspěchy a plány do budoucna v obci Černouček

| |

Loňský rok 2023 byl u hasičů z SDH Černouček velmi rozmanitý.

Zpět

Začal výroční valnou hromadou, která se konala 21. 1. 2023, kde se hodnotil rok 2022. Dalším bodem, který byl velmi podstatný pro činnost dobrovolných hasičů v Černoučku byla spolupráce s obcí na akcích, kterými byly pálení čarodějnic a dětský den.

Všechny tyto akce byly doprovázeny bohatým programem a občerstvením. A není možné nezmínit naše každoroční soutěže „Pohár starostů obcí Černouček a Ctiněves“ a 5. ročník poháru mládeže v požárním útoku v obci Ctiněves, která se taktéž podílela na pořádání této oblíbené soutěže.

Nesmíme opomenout krásné 2. místo v soutěži tohatsu cup. Za zmínku stojí i naše spoluúčast na pořádání akcí rozloučení s prázdninami, Halloweenu a Vánočního zpívání s příchodem Mikuláše.

V prosinci nesměla chybět návštěva Dětského domova v Litoměřicích, která vykouzlila všem dětem v tento den úsměv na tváři a to pro nás bylo největší odměnou.

Posledním úspěšným bodem pro nás bylo hasičské vybavení, které jsme získali prostřednictvím dotačního programu Ústeckého kraje „Program 2023“. Velké poděkování patří obci Černouček, která se na financování též podílela.

Rok 2023 velmi rychle uběhl a všichni se těšíme na rok nadcházející, který bude též plný různých akcí a soutěží.

Zdroj: foto: SDH Černouček

Zpět

Další zprávy: obecné, Ústecký