Drobečková navigace

Plány KSH Karlovarského kraje na letošní rok

| |

Ve středu 13.3.2024 se konalo Shromáždění představitelů okresů Karlovarského kraje SH ČMS.

Zpět

Představitelé Krajského sdružení hasičů Karlovarského kraje se sjeli již tradičně do Kulturního centra Svoboda v Chebu, kde společně rekapitulovali uplynulý rok a odsouhlasili si plány na rok 2024.

I přes to, že patří sdružení hasičů v Karlovarském kraji se svými třemi okresy k těm nejmenším, rozhodně ve svých činnostech nezůstává v pozadí a i letošní rok se můžeme těšit na zajímavé akce.

Na kompletní plán akcí pro rok 2024 se můžete podívat na webu KSH Karlovarského kraje. Za konkrétní zmínku jistě stojí již v pořadí 4. setkání praporů KSH Karlovarského kraje, které se letos uskuteční na den sv. Floriána 4.5.2024 v Bochově.

Oslavy 150. výročí založení Sboru dobrovolných Hasičů Chodov proběhnou 14.9.2024 a hasiči oslaví tento den společně i s městem Chodov, které bude mít 130. výročí. Ujít si nenechte ani oslavy 150 let založení SDH Dolní Žandov, které se budou konat 29.6.2024. 

Se zástupci, kteří mají na starosti KRAJSKOU LIGU - soutěž Mladých hasičů, jsme diskutovali nad možností využít portál www.pozarnisporty.cz pro zajištění závodů ve smyslu vytvoření závodů, registrace závodníků a zadávání výsledků. 6 kol Krajské ligy - soutěž Mladých hasičů tak bude pro tento rok i následující zadáváno do portálu pro sjednocení a usnadnění organizace závodů. Věříme, že bude tento krok přínosem jak pro organizátory, tak i pro účastníky.

Zpět

Další zprávy: obecné, Karlovarský