Drobečková navigace

Pomáhejte darováním plazmy a získejte řadu výhod

| |

Záleží vám na druhých a rádi byste pomáhali tam, kde to má skutečně smysl? Staňte se dárci krevní plazmy.

Zpět

Každý jeden dárce má velký význam. Z krevní plazmy se totiž vyrábí léky, které potřebuje stále více a více pacientů, a plazmu v současné době nelze uměle vyrobit. Darovat můžete v jednom z 11 center BioLife a jako dárce se můžete těšit nejen na dobrý pocit, ale i řadu výhod.

Společnost BioLife má u nás v oblasti darování plazmy nejdelší tradici. Její první centra byla otevřena v roce 2007 a v současné době BioLife provozuje už 11 center po celé České republice. Ve všech z nich máte záruku příjemné a přátelské atmosféry a také profesionálních služeb – po celou dobu se o vás bude starat tým zkušených odborníků. Vaše nejbližší centrum můžete najít na www.biolifeplazma.cz.

Jen díky vašemu dárcovství lze pomáhat druhým. 🧡 Máme pro vás další galerii jubilejních dárců, a i tentokrát jsme blahopřáli k nádherným číslům. ⚡ Inspirujte se našimi věrnými dárci a objednejte se k odběru krevní plazmy ještě dnes. ➡️ www.biolifeplazma.cz

Zveřejnil(a) BioLife Plazma Centrum dne Pondělí 8. dubna 2024

Jako dárce se navíc můžete těšit na řadu výhod. Za každý odběr získáváte příspěvek ve výši 900 Kč a pokud budete darovat pravidelně, můžete čerpat i další bonusy v rámci věrnostního programu MyBioLife. Na první z nich se můžete těšit už za třetí odběr, další v podobě poukázky Pluxee následuje za pátý a následně získáváte poukázku na nákup v oblíbených obchodech už za každý pátý odběr. Na dárky ve věrnostním programu tak nečekáte, ale můžete je využívat ihned.

Bonus navíc můžete získat i za přivedení dalších dárců, a to za každého z nich až do výše 600 Kč. V BioLife navíc nyní probíhá výzva a ten, kdo přivede nejvíce nových dárců se může těšit na výhru v hodnotě 5 000 Kč.

Během státních svátků 1. a 8. května můžete svou plazmou pomáhat v našich vybraných centrech. 🧡 Podívejte se na...

Zveřejnil(a) BioLife Plazma Centrum dne Pátek 19. dubna 2024

S BioLife si ale můžete zasoutěžit hned teď. Pokud správně odpovíte na tři otázky, budete zařazeni do slosování o dárkové poukázky do Globusu v hodnotě 500 Kč. Losovat budeme 5 výherců. Nápovědu můžete hledat na www.biolifeplazma.cz. Soutěžní otázky najdete ZDE. Soutěž probíhá od 1.5.2024 12 hod. do 5.5.2024 23:55 hod.

Zdroj: BioLife

Zpět

Další zprávy: obecné, Celá ČR