Drobečková navigace

Prosíme, podpořme tři malé děti, které přišly o tátu

| |

Čestmír byl profesí hasič a většinu svého života pomáhal lidem. Nyní bychom rádi pomohli jeho rodině.

Zpět

Tatínek holčiček Čestmír se necítil nějakou dobu dobře a po návštěvě lékaře se dozvěděl zdrcující zprávu – zhoubný nádor na slinivce. Celou dobu věřil, že i přes velmi špatnou prognózu bude jeho léčba úspěšná a on svůj boj vyhraje.

Podstoupil velice náročnou operaci a po dlouhých měsících v nemocnici mohl začít s chemoterapií. V té době však přišla pro rodinu další rána, milovanému dědečkovi, tatínkovi Moniky bylo zjištěno také onkologické onemocnění, nádor na mozku. Zemřel po třech měsících. Celá rodina po pohřbu doufala, že je špatným zprávám konec.

Čestmír mezi chemoterapiemi, pomáhal s péčí o dcerky a užíval si čas s rodinou, kterého však už nezbývalo mnoho. Po kontrolním vyšetření 9. října se dozvěděl, že léčba nezabírá a zbývá mu pár dní života. Těch pár dní osud vyměřil na tři týdny, svůj boj prohrál po 11 měsících dne 30. 10. 2023.

Za celou dobu jsme jej neslyšeli stěžovat si, ať už na bolest, nebo nepřízeň osudu. Byl do poslední chvíle optimistou a svým přístupem držel všechny kolem sebe.

Jeho žena nyní stojí před výzvou vychovat sama 3 děti a finančně je zabezpečit.

CELÝ PŘÍBĚH RODINY A JAK PŘISPĚT NALEZNETE NA 👉🏻 DONIO.CZ

Zdroj: Donio.cz

Zpět

Další zprávy: obecné, Celá ČR