Drobečková navigace

Rozdáváme body a podporujeme sbory!

| |

Vyhodnocení návštěvnosti webových stránek na Hasičovo!

Zpět

Hasičovo přináší nejen informace z dění hasičského světa, ale i o možnosti, které mohou sami hasiči využít a přispět tak k jejich šíření, a ještě k tomu něco získat.

Na začátku roku jsme měnili naše podmínky tak, abychom mohli více plnit naše dlouhodobé cíle a podporovat více propagaci dobré hasičské práce a hasiče jako celek, tak je to tady. V první části spouštíme podporu těm, kteří mají u nás sborové stránky a chceme je odměňovat za jejich návštěvnost a aktivitu...

Šablonu webových stránek zdarma od hasičovo máte možnost využívat již tři roky a nově díky Věrnostnímu klubu hasičovo můžete získávat body za jejich návštěvnost. A jak to funguje?

Po každém uplynulém měsíci se koukneme na návštěvnost všech webů SDH a HS, které jsou na hasičovo a vyhodnotíme jejich návštěvnost. První tři nejnavštěvovanější weby poté zajistí odměnu do Věrnostního klubu hasičovo formou bodů, a to následovně:

Nejnavštěvovanější MS v měsíci      100 bodů
2. Nejnavštěvovanější MS v měsíci        50 bodů
3. Nejnavštěvovanější MS v měsíci        25 bodů

Při prvním vyhodnocení nejnavštěvovanějších webů odměníme i další sbory, na jejichž web se podívalo za měsíc únor více jak 300 návštěvníků.

Každý měsíc pak budou administrátoři webů dostávat do mailu vyhodnocení za předchozí měsíc.

Jak se co nejsnadněji dostat na výsluní návštěvnosti? Jednoduše! Vše, co vydáte na web sdílejte na sociální sítě a získávejte zájem vašich sledujících.

CHCI WEB SBORU ZDARMA

Získat body a následně tak zdarma utrácet v našem eshopu, můžete ale i za další aktivity. Například na přihlášku jakéhokoliv člena sboru k odběru našich novinek mailem získáte 2 body. Za každý zajímavý článek, který nám zašlete z vaší akce/zásahu můžete dostat pokaždé dalších 10 bodů. Kompletní výčet možnosti získání bodů naleznete na našem webu v části věnované hasičovo věrnostnímu klubu.

Na dalších výhodách a možnostech aktuálně usilovně pracujeme, tak aby z toho naše komunita hasičů dostala co nejvíce… A pokud máte tip, jaké výhody by Vám udělaly radost nebo za co byste chtěli utrácet body na našem eshopu, pište nám je na redakce@hasicovo.cz nebo skrze Messenger.

Zpět

Další zprávy: hasičovo, Celá ČR