Drobečková navigace

Seznamte se s týmem projektu Hasíme s Kozlem

| |

Tento tým skvělých lidí se o dobráky v rámci projektu Hasíme s Kozlem stará od roku 2020.

Zpět

Jejich tváře jste již možná zahlédli na hasičských akcích, jako jsou například Hasičské slavnosti Litoměřice, HASPARTY a další.

Kdo stojí za rozdáváním soudků a úsměvů? Kdo stojí za super grafikou a kdo jsou čtyřnozí parťáci, kteří k týmu neodmyslitelně patří?

Archivním kouskem mezi kolegy je Aneta, která byla už od začátku u zrodu nového kabátu programu, který dobráci dříve znali jako Hasičský rok s Kozlem. Obklopila se skvělými kolegy, kteří nyní mají společně celý program na starosti a každý měsíc vymýšlí, jak a čím ho posunout dále a udělat tak všem dobrovolným hasičům zaslouženou radost.  

Aneta na fotce vlevo

Poté se k ní přidala Lucka, která je hlavní komunikační parťačkou pro naše dobráky, a tedy srdcem programu. Řeší se sbory veškerou spolupráci, hasičské akce, žádosti o sponzoringy či případné problémy s novými funkcionalitami programu. Také dobráky informuje o všech našich novinkách a aktualitách.  

Pája a Luky jsou u dobráků oblíbenou součástí týmu, jelikož přidělují floriány a rozdávají odměny. Jsou také oba velkou posilou při našich výjezdech na hasičské akce.  

Luky

Nesmíme opomenout dva skvělé grafiky Beu a Honzu, bez kterých by program neměl tak báječnou vizuální podobu a dobrácký šmrnc. 

Olda

Na závěr tu máme i dva čtyřnohé kolegy, z nichž jedním je kozel Olda, kterého můžete potkat přímo v pivovaru ve Velkých Popovicích a druhou je modrooká psí kráska Mauí, kterou uvidíte vždy věrně po boku branďáka Ondry na hasičských akcí. 

Mauí

O branďákovi Ondrovi jsme už psali a pokud Vám tento článek unikl, přečtěte si ho. 

Kdo hasí, ten umí. A kdo umí, ten hasí žízeň s Kozlem! - Hasičovo

Jestli jste doposud neměli tu čest se s nimi osobně potkat nevadí. I v tomto roce se chystají vyrazit za hasiči a také pro ně chystají jedno velké překvapení, o kterém se jistě brzy dovíte a je na co se těšit.

Zpět

Další zprávy: hasičovo, Celá ČR