Drobečková navigace

Utržení krajnice vozovky způsobilo převržení vozu dobrovolných hasičů

| |

Vozidlo se převrátilo na bok a celá situace se naštěstí obešla bez zranění.

Zpět

Silnici 1182 na úrovni Hořejšího Kařezského rybníku se utrhla krajnice pod cisternou dobrovolných hasičů ze Zbiroha. Vozidlo se převrhlo na bok.

Ke zraněním nedošlo. Automobil jsme vyprostili pomocí vyprošťovacích vozidel ze stanice Košutka a ZÚ Zbiroh. K nehodě nedošlo při jízdě k zásahu. Uvedl tiskový mluvčí HZS Pardubického kraje.

I přes to, že se snažíme dělat věci tak, jak se má a v nejlepším zájmu všech, stává se, že i přes to se najdou tací, kteří nešetří kritikou nebo nepříjemnými komentáři. Toto se nevyhlo ani hasičům že Zbirohu, a proto se rozhodli, že uvedou celou událost na pravou míru a na svém profilu zveřejnili příspěvek popisující celou nešťastnou situaci. 

Celá událost se stala během jízdy, která byla řádně ohlášena a zkušený strojník, který vůz řídil měl na vyhodnocení situace jen několik málo vteřin. Toto je opravdu jen krátký výtah toho, co uvedli hasiči na svém profilu...

V dnešní době rozmachu sociálních sítí má, bohužel, každý „odborník“ možnost svůj nesmyslný a původní názor vyjádřit na ...

Zveřejnil (a) Hasiči města Zbiroh dne & nbsp; Čtvrtek 5. listopadu 2020 </ blockquote> </ div>

Zdroj: HZS Plzeňského kraje

Zpět

Další zprávy: technika, Plzeňský