Drobečková navigace

Vandala, který se "vyřádil" na majetku využívaném dobrovolnými hasiči, zachytila fotopast!

| |

Nepochopitené jednání potkalo dobrovolné hasiče na Šumpersku.

Zpět

Dobrovolní hasiči jsou objetavci, kteří na úkor svých rodin a svého volného času věnují síly záchraně majetku a zdraví svých sousedů. Pořádají pro ně různé kulturní a společenské akce a mnohdy se podílejí i na chodu své obce obce, kde působí tak trochu i jako technická služba.

O to méně pochopitelné je jednání člověka, který vědomě poškodí majetek obce využívaný právě dobrovolnými hasiči. Bohužel se s touto nehezkou zkušeností setkali hasiči z Bohuslavic u Šumperka. Vandal poškodil dopravní automobil dobrovolných hasičů a své výtvarné umění promítl i na zeď budovy, kterou hasiči občasně využívají na pořádání kulturních akcí.

K jeho "smůle" však bylo jeho řádění zachyceno fotopastí. Hasiči velkoryse nabídli pachateli klidné řešení v případě, že se do dvou dnů sám přihlásí. V opačném případě bude incident předán policii ČR.

Hasiči už si na vlastní náklady a opět ve svém volném čase sami auto dali do pořádku. Nicméně poničený lak i přes rychlou práci hasičů na některých místech poničený zůstal. Pevně věříme, že se viník přihlásí a své jednání hasičům objasní.

Zpět

Další zprávy: hasičovo, Olomoucký