Drobečková navigace

VÁŠ ČLÁNEK: Cisterna pro SDH Žulová

| |

Jako dobrovolní hasiči ze Žulové máme v plánu pořídit novou cisternovou automobilovou stříkačku (CAS), která by nám pomohla ještě rychleji a efektivněji zasahovat při mimořádných událostech a zvýšit tak možnost ochrany obyvatelstva.

Zpět

Stará technika dosluhuje a není již schopna držet krok s novější elektronickou výbavou a její kompletní repasování by bylo velmi nákladné. Proto jsme se rozhodli pokusit získat novou CAS (poprvé v historii sboru).

Nechtěli jsme jen sedět se založenýma rukama a čekat jak dopadneme v dotačních výzvách, ve kterých se snažíme uspět.

Proto jsme se také rozhodli vytvořit projekt Cisterna, kterým chceme prezentovat snahu o získání nové CAS a představit Vám tak možnost cílené podpory na konkrétní věc. Za tímto účelem jsme také nafotili charitativní kalendář na rok 2024 s hasičskou technikou s našeho okolí spolu s modelkami.

Kalendář je vkusný dárek nejen do hasičských zbrojnic a kluboven, ale i pro mnohé zapálené hasiče a nadšence. V případě zájmu o jeho koupi neváhejte navštívit náš, pro tento účel zřízený e-shop eshop.hasicizulova.cz, na kterém najdete nejen kalendář, ale i jiné reklamní předměty.


Vaše podpora by nám mohla pomoci tento sen proměnit ve skutečnost. Věříme, že hasičská komunita drží při sobě a navzájem se podporujeme, jak již bylo několikrát prokázáno. Proto bychom byli nesmírně vděční, kdybyste zvážili možnost podpořit náš projekt.

Děkujeme

Zpět

Další zprávy: obecné, Olomoucký