Drobečková navigace

Web od Hasičovo využívá již 200 sborů a stále přináší nové funkce

| |

Dobrovolní hasiči vykonávají spoustu činností a aktivit, které sdílí nejen mezi sebou, ale i směrem k veřejnosti. Poslední dobou k tomu ve velké míře využívají sociální sítě, ale to mnohdy nestačí!

Zpět

Ne každý ví, že příspěvky na Facebooku se přirozenou cestou zobrazí pouze necelým 10 % sledujících, a to je velká škoda. Hledat pak zpětně nějaké starší příspěvky je nadlidský úkol, a proto je tou nejvhodnější cestou ke zveřejňování informací vlastní web. A když je zdarma, s možností jednoduchého sdílení zpráv na sociálních sítí, je to ta nejlepší kombinace.

Proto jsme vyvinuli šablonu s jednoduchou editací, kterou zvládne opravdu každý a webové stránky tak můžete mít hotové i během jednoho dne. Poté už jen vydáváte aktuální zprávy a akce nebo jednou za čas aktualizujete informace, které se změní.

Často se setkáváme s otázkou, zda je využívání webu opravdu zdarma. A ano, web poskytujeme opravdu zdarma, a to díky prostoru pro bannerové reklamy určené společnostem, které mají hasičům co nabídnout. Snažíme se propojit svět hasičů všemi směry ta, aby bylo na jednom místě vše, co potřebují. Navíc se snažíme hasičům ještě nějaké peníze přinést, více se můžete dozvědět v sekci Hasičovy výhody.

Aktuální novinkou jsou šablony pro sportovní ligy, které vznikly na základě poptávky nově zakládaných i již existujících lig.

Šablona je opět přizpůsobena a osazena tak, aby vyhovovala obsahu uživatelů. Mezi prvními uživateli webu pro ligy jsou TFA Liga SeveruPražská a středočeská liga TFA.

Další nápad ze strany hasičů byla možnost oživení úvodu formou obrázků, které budou rotovat. Proč ne, jakýkoliv návrh na úpravu řešíme a pokud je to možné, tak je na web zavádíme. Stejně tak i možnost vybrat si barevnou variantu, kde je nyní možné si zvolit jednu ze tří barevných šablon.

Možnost založit si web zdarma jsme spustili před rokem. V první fázi byly vytvořeny tři varianty šablon, a to pro krajská sdružení hasičů, pro okresní sdružení hasičů a pro sbory hasičů-

Každý měsíc koukáme na vaše dotazy a podněty k dalším možnostem webu a průběžně doplňujeme šablony o to, co by pro Vás bylo v rámci využívání příjemné a splňovaly to, co potřebujete.

Mezi novinky v šablonách patří například:

  • promítačka, díky které rotují obrázky na úvodní straně webu
  • založení nové strany s odkazem na externí URL, které hojně využívají sbory a sdružení, které mají své fotogalerie na Rajčeti a s ohledem na jejich velký obsah je toto řešení přijatelnější, než přetahování fotek do galerie na webu
  • možnost vkládání emotikon do textu
  • vkládání iframe, které jsou využívány při propisu částí webu na stranu webu u nás (mapy.cz, Firealerm, atd.)

Založte si také web na Hasičovo a užívejte si pohodlí při editaci. Vy i návštěvníci vašeho webu budete jistě spokojeni.

Zpět

Další zprávy: hasičovo, Celá ČR