Drobečková navigace

30 let na trhu a ŽIVLŮM NAVZDORY!

| |

DEVA má před sebou spoustu nových výzev a plánů.

Zpět

Letos firma DEVA oslavila krásné výročí, konkrétně 30 let od svého založení a věří, že mnoho dalších úspěšných let je před ní. Oslavy se nesly ve velkolepém duchu. Práce samotných majitelů, zaměstnanců, dodavatelů a partnerů je tak intenzivní, že tomu nemohlo být ani jinak. Pojďte si s námi připomenout tuto velkolepou chvíli a přiťuknout na další úspěšná léta.

Od samotného začátku se motto firmy nese v duchu: „Naši zákazníci jsou naši přátelé. Přátelé se navzájem chrání. Proto s plnou odpovědností chráníme ty, kteří chrání nás.“ Hnací motor celé firmy, která se nyní rozrostla na 130 zaměstnanců, je tedy jasný.

Hasiče, ale také záchranáře, armádní složky či energetický a ropný průmysl spojuje požadavek na nekompromisní kvalitu, použití špičkových materiálů a individuální přístup k nejrůznějším požadavkům. DEVA zvládá plnit nejrůznější škálu takovýchto výzev. Již nějakou dobu intenzivně pracuje na novém zásahovém obleku, který by měl být představen v roce 2024.

Tak tohle jsem za 30 let DEVY ještě nezažil!😮 S těmito slovy se vrátil Jiří z německého Neustadtu, kam byl pozván na...

Zveřejnil(a) DEVA F-M dne Sobota 5. srpna 2023

Každý rok se firma DEVA účastní několika velkých výběrových řízení u nás, ale také v zahraničí. Často se jedná o velmi náročné vzorování nového obleku, dodání vzorků v limitujícím termínu, spoustu stresujících momentů, ale díky silnému pilíři, jenž tvoří skvělé obchodní oddělení, kvalifikované technoložky a dílna plná proškolených zaměstnankyň, se to prostě zvládne. DEVA je silným konkurentem velkým evropským hráčům a v zemích jako Německo, Belgie či Švýcarsko a mnoho jiných, patří mezi špičky v oboru.

Zpět

Další zprávy: obecné, Celá ČR