Drobečková navigace

Požár nákladního automobilu na prvním sněhu

| |

V neděli 19. listopadu čtyři minuty před půl devátou byli hasiči vysláni k požáru nákladního automobilu do Horní Malé Úpy.

Zpět

Požár nákladního automobilu na prvním sněhu je dramatickou událostí, která nejenže způsobuje ohrožení života a majetku, ale často přináší i značné komplikace v důsledku nepředvídatelných podmínek způsobených počasím.

Tato událost je symbolickým spojením mezi krutostí hořícího vozidla a krásou prvotního sněžení, jež se může stát nepředvídatelnou výzvou pro hasiče.

Během výjezdu byla hasičům předána informace, že řidič nákladního automobilu se snaží uhasit požár pomocí sněhu. Po příjezdu na místo však zjistili, že požár již byl úspěšně uhašen samotným řidičem.

Hasiči z obce Horní Maršov provedli pouze kontrolu pomocí termokamery a následné ochlazení izolace v motorové části pomocí vysokotlakého proudu vody pro prevenci případného opětovného vzplanutí.

Na místě zasahovali  hasiči HZS Trutnov a JSDH Pec pod Sněžkou.

Výjezd 81/2023 V neděli 19. listopadu čtyři minuty před půl devátou jsme vysláni k požáru nákladního automobilu do Horní...

Zveřejnil(a) Hasiči obce Horní Maršov dne Neděle 19. listopadu 2023

Zdroj: foto: Hasiči obce Horní Maršov

Zpět

Další zprávy: obecné, Královehradecký