Drobečková navigace

Hasiči z Ryjic mají velkou radost z nového přívěsu

| |

Už jen pár formalit a může vyrazit k zásahu.

Zpět

Přívěsný vozík má pro hasiče nemalý význam a je pro ně velkým pomocníkem. Stejně tak tomu je i v případě hasičů z Ryjic, kteří mají svůj nový repasovaný přívěs a do prvního zásahu vyrazí jistě již brzy a my přejeme, ať jim dobře slouží.

22/12/2023 Přátelé, kamarádi, skvělá zpráva, dnes jsme si přivezli náš, dlouho očekávaný, krásně zrepasovaný, vozík! 😃...

Zveřejnil(a) Hasiči Ryjice dne Středa 22. listopadu 2023

"Přátelé, kamarádi, skvělá zpráva, dnes jsme si přivezli náš, dlouho očekávaný, krásně repasovaný, vozík! Přesněji, přívěs pro hlášení PH 10. Vnitřní úpravu nám zajistil servis pana Rudolfa Roubíčka, za což ještě jednou velmi děkujeme. Nový podvozek, osvětlení, střešní nástavbu a povrchovou úpravu dodala firma Svět vozíků. A nejen, že jsme si dnes přívěs přivezli, za husarský kousek považujeme, že se nám během dneška povedl i zápis do registru vozidel (což bylo složitější, než by se mohlo zdát). Teď ještě dotáhnout zápis do seznamu vozidel IZS a pak už jen počkat na jeho první výjezd. Jak je vidět na fotkách, vešlo se nám do něj vše co je potřeba na hasební zásah, a to jak s vodou, tak s pěnou, z PS 12, z plovoucího čerpadla i z hydrantu. A místo se našlo i na motorové pily, nastavovací žebřík, trhací hák, pracovní lano a spoustu drobností. Tak mu držme palce ať dobře slouží všem, kdo ho budou potřebovat."

Zpět

Další zprávy: technika, Ústecký