Drobečková navigace

Jičínský veletrh 2022 KOBIT je v plném proudu

| |

Včerejším dnem odstartoval třídenní veletrh techniky KOBIT v Jičíně. Navštívit ho můžete až do 25.8.2022.

Zpět

Na Jičínském veletrhu jsou k vidění novinky z oblasti silničářských, hasičských a dalších vozů  techniky a speciálních nástaveb. Přes 60 vozů je představeno při speciální komentované prohlídce, kdy vůz najede před návštěvnický stan, kde je představen zástupci vystavovatelů. I přes to, že je většina vystavovaných vozů z jiného oboru něž hasičského, jsou mezi nimi zajímavé kousky.

Z vystavených hasičských vozů byly v úterý do komentované přehlídky vybrány dva speciály. První byl nízko profilový speciál zapůjčený hasiči Moravskoslezského kraje a druhým byl odtahový speciál, který byl letos předán společností KOBIT do podniku ŠKODA AUTO, a.s. Mladá Boleslav. Když jsme vydali příspěvek o předání, objevily se komentáře typu, k čemu taktový vůz potřebují. Odpověď najdete ve videu, včetně záznamu komentovaného představení obou speciálů.

Celou akci moderuje osvědčená a velmi vtipná dvojka Miluška Bittnerová a Lukáš Langmajer.

Jednička mezi odbornými veletrhy je určena pro odbornou veřejnost. Vstup je umožněn každému, kdo řádně vyplní a podepíše prezenční listinu a vytištěná pozvánka není nutností. Návštěvu veletrhu můžete stihnut ještě zítra.

Zpět

Další zprávy: technika, Královehradecký