Drobečková navigace

Nahlédněte s námi do zákulisí Výzbrojny

| |

Už jste někdy navštívili pobočky společnosti Požární bezpečnost s.r.o.? Ne? Tak se s námi pojďte podívat.

Zpět

Požární bezpečnost má pobočky po celé republice. Tou největší a v novém kabátě je pobočka v Jihlavě. Není to jen tak obyčejná pobočka. Najdeme zde sídlo společnosti, takže i vedení firmy, prodejnu a sklady, které jsou nacpané k prasknutí. 

Požární bezpečnost není jen společnost, která prodává prostředky potřebné pro činnosti hasičů, oděvy, ať zásahové, slavnostní či volnočasové a upomínkové předměty, kterými můžete potěšit své blízké či přátele hasiče. Stejně tak zodpovědně a se vší vervou, jak pracují zaměstnanci na spokojenosti všech svých zákazníků, věnují péči i při servisu, zapojují se v rámci společenské odpovědnosti a podporují hasičské tradice. 

O tom všem jsme se přesvědčili osobně, když jsme navštívili Roberta Válala a Kristýnu Pokornou. Ti nás provedli celou pobočkou. Podívali jsme se na prodejnu, do skladu i zázemí, které bylo plné zajímavostí, o kterých jsme neměli ani zdání. Strávili jsme s nimi celý den a pocit, který v nás vyvolali všichni, které jsme ten den potkali a hovořili s nimi, byl opravdu sympatický.

Nedokážete si představit, co vše dělají zaměstnanci Požární bezpečnosti pro to, abyste byli jako zákazníci, a hlavně i jako hasiči spokojeni? Koukněte na nové PROMO video a sami uvidíte.

Zpět

Další zprávy: reportáž, Celá ČR