Drobečková navigace

Novinka od FIREPORT pro každou jednotku

| |

Služby je potřeba inovovat, zdokonalovat a přizpůsobovat, a to se klukům při vývoji jejich novinky opravdu povedlo.

Zpět

Kluci z FIREPORT přišli s novinkou, která byla v rámci prvotního testování instalovaná v několika zbrojnicích. Osvědčila se a už nyní ji využívají hasiči i na dalších místech. O co se jedná a pro koho je určena? Jde se o samostatný reproduktor poskytující mluvenou informaci o události/poplachu FIREPORT Smart Audio.

FIREPORT Smart Audio je určený pro hasičské jednotky všech kategorií požární ochrany, které nepotřebují plnohodnotný FIREPORT Komplet (včetně monitoru a tiskárny), ale chtějí mít na zbrojnici mluvenou informaci o události, vyžadují mluvenou informací pokrýt rozlehlý prostor (kde 2 reproduktory v balíku FIREPORT Komplet již nestačí) nebo chtějí mluvenou informací pokrýt i objekty mimo hasičskou zbrojnici (oddělená garáž, domácnost, kancelář...). Jednoduše vám zahlásí informace o události kdekoliv, kde si budete přát, třeba i u vás doma v obýváku. 

Instalaci reproduktoru zvládnete provést sami. Je opravdu jednoduchá. Stačí velké kladivo a dobré pojištění zbrojnice. Ba né, teď vážně. Jde to snadno a když jsem to zvládla já, tak vy to musíte zvládnout také. Jediné, co potřebujete, je najít vhodné místo s dosahem k zásuvce, pro zapojení napájecího adaptéru. Pokud budete chtít více reproduktorů, je možnost využít napájecí switch, do kterého lze zapojit až 4 reproduktory. Koukněte na video, které najdete dále v článku.  

FIREPORT Smart Audio funguje na principu služby VoIP, kdy za pomoci připojení k internetu přijímá příchozí volání a díky tomu nevyžaduje žádnou další nutnou obsluhu ani SIM kartu. Hovor se spojí a z reproduktorů automaticky začnou znít potřebné informace.

Určitě Vás bude zajímat cena. Ta se odvíjí od varianty, kterou si vyberete. Pouze podotýkáme, že níže uvedené ceny jsou bez DPH, ale i tak stojí za to.

FIREPORT Smart Audio s 1 až 2 reproduktory vás vyjde v základu na 5500 Kč jednorázově a 100 Kč měsíčně.

FIREPORT Smart Audio 3 a více reproduktorů pak vychází na 5000 Kč za zařízení, 1000 Kč za kabeláž, obě částky jsou jednorázové, a i zde je měsíční poplatek ve výši 100 Kč. Kompletní ceník.

Jistě Vás po přečtení napadne několik otázek, na které byste chtěli odpovědi. Těch se dopátráte ZDE, kde vás po kliknutí hodíme přímo na stránku FIREPORT Smart AUDIO, kde najdete kompletní informace a pokud budete mít i přes to další dotazy, můžete napsat klikům prostřednictvím jejich profilu na Facebooku nebo na mail info@fireport.cz.

FIREPORT Smart Audio je řešením jak pro ty, kteří svolávání ještě vyřešeno nemají a čekali na něco, co by pro ně bylo vhodné a dostupné nebo chtějí pokrýt hlasovou informací více místností nad rámec dvou standardních reproduktorů rozšířením stávající služby od FIREPORT, kterou nyní využívají.

Tuto novinku si už užívají hasiči jak u nás v ČR, tak i na Slovenku a jsou s ní velmi spokojeni. Buďte spokojeni i vy!

Zpět

Další zprávy: reportáž, Celá ČR