Drobečková navigace

📸OBRAZEM: 2. kolo Stimax Cupu Meziboří

| |

Jubilejní 10. ročník Stimax Cupu se přehoupl do Meziboří, kde se odehrálo 2. kolo. Lehce nás zlobilo májové počasí, ale i přes to měl celý závod plynulý průběh. Na konci článku se můžete podívat na rozsáhlou fotogalerii

Zpět

I na druhém kole jsme byli k dispozici na místě jak s foťákem, tak pro kontrolu nad evidencí závodu, který se již plně odehrává v našem modulu www.pozarnisporty.cz. Přechod na nový systém sebou nese bohužel vždy nějaké to ladění a samozřejmě trvá než si na novinku všichni zvyknou, přece jen, no co si budeme povídat, jsme Češi a cokoliv nového je pro nás špatně 😃. Nicméně hlavním cílem je ulehčit organizátorům a samozřejmě i vedoucím a dostat vše do onlinu a takhle veliká série potřebuje nějaké to ladění. Nicméně v druhém závodu už nebylo skoro potřeba a po doladění chyb se můžeme pustit do slíbené evidence historie každého závodníka, které bude napříč všemi závody na našem modulu a samozřejmě slíbená mobilní optimalizace včetně výkonnostní optimalizace s přesunutím na nový server. Nebudeme předbíhat, čeká nás ještě hodně práce a my moc děkujeme za další podněty a nápady.

Teď ale dost o modulu www.pozarnisporty.cz a pojďme k samotnému závodu v Meziboří. Kapacita se znovu několikrát zvyšovala až k 450, což je neskutečné číslo a svědčí o veliké oblibě, kterou si tato série vybudovala v 10 leté historii. K sérii Stimax Cup neodmyslitelně patří i hlas Velitele stanice HZS Litoměřice mjr. Mgr. Lukáše Kébrta, který již sérii několik let moderuje a tak i ke svým nedávným narozeninám dostal od hlavních organizátorů závodu symbolický železný mikrofon ;).

Když už jsme byli u těch významných výročí, tak hned poté dostal největší lahev na světe krajský starosta Jiří Henc, který nedávno oslavil své jubileum a my jsme o něm také nedávno psali.

 V závodě nakonec změřilo své síly 364  závodníků z několika krajů a již brzy si budete moci přečíst shrnutí závodu, které již připravuje Martina Crháková za krajské sdružení hasičů, což je společně s OSH Ústí nad Labem hlavní organizátor a tahoun série..

My si alespoň pojďme představit ty nejlepší z jednotlivých kategorii:

60m překážek

dívky - věk: 6 - 8 🏆 🥇 Věra Řezáčová SDH Křešice s časem 20s

dívky - věk: 9 - 11 🏆 🥇 Adéla Koubová  SDH Vědomice s časem 14,81s

chlapci - věk: 6 - 8 🏆 🥇 Jakub Hrubý SDH Obora s časem 21,37s

chlapci - věk: 9 - 11 🏆 🥇 Jonáš Voříšek SDH Letkov SPORT s časem 14,58s

dívky - věk: 11 - 15 🏆 🥇  Eliška Nováková  SDH Vědomice s časem 12,29s - na její druhý pokus se můžete podívat v odkaze na video níže

 chlapci - věk: 11 - 15 🏆 🥇  Michal Jindrák  SDH Vědomice s časem 12,10s

100m překážek

dorostenky - věk: 13 - 16 🏆 🥇 Nikol  Nováková SDH Tuhaň (kraj Praha) s časem 19,34s

ženy - věk: 17 - 100 🏆 🥇 Šárka Kulhavá SDH Poniklá (Liberecký kraj) s časem 16,71s

dorostenci - věk: 13 - 16 🏆 🥇 Martin Šulc SDH Seč s časem 16,90s 

muži - věk: 17 - 100 🏆 🥇 Lukáš Kroupa SDH Pardubice-Polabiny (Pardubický kraj) s časem 16,24s

Kompletní výsledky si můžete prohlédnout na www.pozarnisporty.cz  ZDE

Další kolo čeká sérii až v září, kde zavítá do okresního města Děčín a registrace bude ZDE

Zdroj: FOTO: Matěj Prošek, kategorie muži a dorostenci pak Pavla Hauptvoglová

Zpět

Další zprávy: foto a video, Ústecký