Drobečková navigace

Hasičské čtyřkolky, kam se podíváš? No přeci na web ZHT Group!

| |

Čtyřkolky jsou malým velkým pomocníkem. Malé svou velikostí, velké svými možnostmi.

Zpět

Rozmáhá se nám tu fenomén, kterým jsou hasičské čtyřkolky. Nejedná se o novinku na trhu nebo něco neobvyklého, ale sled událostí a velké množství rozsáhlých lesních požárů v uplynulých letech způsobily, že jsou hasičské čtyřkolky velmi žhavým tématem mezi profesionálními a dobrovolnými hasiči a dostaly se tak více do jejich povědomí.

Čtyřkolky jsou praktickým pomocníkem, kterého nezastaví nepřístupný terén, velká vzdálenost, horské oblasti ani zmíněné lesy plné nástrah a překážek a jsou vhodné i na úzké a nezpevněné polní cesty. S tím vším i s mnohým dalším si čtyřkolka hravě poradí, a mít navíc možnost si vybrat vybavení dle svých potřeb nebo si vybrat hotovou variantu, která bude jednotce nejvíce vyhovovat podle lokality její působnosti je opravdu skvělou přidanou hodnotou.

Je libo hasičskou čtyřkolku vybavenou na lesní požáry nebo hašení ostatních požárů, transport osob, údržbu komunikací nebo chcete mít svoji originálně vybavenou čtyřkolku? Podívejte se na www.hasicske4kolky.cz, kde se vám otevře nepřeberné množství možností.

Veškeré informace o hasičských čtyřkolkách najdete na zmíněném webu, ale pojďme se podívat alespoň na pár základních informací o zmíněných stránkách.

Web je rozdělen do několika částí, představíme si ty nejdůležitější.

Konfigurátor

Jednou z domén samotného webu je již zmíněný konfigurátor. Tento nástroj Vám umožní sestavení čtyřkolky dle vlastních potřeb a požadavků. Při vybírání si budete moci zvolit, zda chcete čtyřkolku s kabinou pro 3 či 6 hasičů, dále potom jaký modul budete chtít využívat, k výběru jsou také dvě barvy, několik objemů nádrže, a také nepřeberné množství příslušenství.

Řešení

Další částí webu je rubrika Řešení, kde se dozvíte, jaké činnosti lze se čtyřkolkou zastat.

Akademie

Jednou z nejdůležitějších částí celého webu je sekce akademie. V této části se dozvíte, jak se o čtyřkolku starat, jak fungovat s jednotlivými moduly, jak jezdit v terénu či co se čtyřkolkou nedělat! Nabité zkušenosti pak zúročíte při přebírání čtyřkolky v sídle společnosti ZHT, kde je vytvořen speciální polygon právě pro tyto účely.

Pořizovací ceny čtyřkolek jsou v porovnání s vozy, které hasiči hojně využívají o dost příznivější a získat na pořízení čtyřkolky dotaci například prostřednictvím - Místní akční skupinu (MAS), je další možností, jak ušetřit další finance z rozpočtu. 

Pokud máte jakékoli dotazy k hasičským čtyřkolkám nebo potřebujete pomoc s podáním žádosti o dotaci, neváhejte se obrátit na ZHT Group, rádi vám poradí.

Zdroj: ZHT GROUP

Zpět

Další zprávy: technika, Celá ČR