Drobečková navigace

Dopřejte své technice pohodlné obutí!

| |

Jednou z nedílných součástí techniky, kterou hasiči využívají, jako jsou DÁčka, CASky, čtyřkolky, vozíky a tak dále, jsou pneumatiky.

Zpět

Pro tato vozidla je potřeba vybírat opravdu dobře a kvalitně. A že nejde dohromady kvalita a zajímavá cena? Jde!

V rámci našeho benefit programu hledáme partnery, kteří mají chuť podpořit dobrovolné hasiče a vybíráme takové, kteří jsou všestranní a mohou pro ně být přínosem. Jedním takovým je společnost MOJEPNEU, která má ve svém portfoliu nejen pneumatiky.

Na to, co vše by mohlo na MOJEPNEU hasiče zaujmout jsme se zeptali Josefa Smolky, manažera prodejen a e-shopu a dobrovolného hasiče.

Proč jste se rozhodli spolupracovat s Hasičovo?

Dlouhodobě se kromě prodeje pneumatik pro osobní vozy věnujeme také obutí pro nákladní, zemědělskou, průmyslovou a další techniku. Troufnu si říct, že díky zkušenostem, které jsme za více než 30 let na trhu získali, dokážeme řešit i nestandardní požadavky, což právě hasičská technika určitě vyžaduje. Když k tomu ještě přidám fakt, že jsem již léta zapáleným dobrovolným hasičem, je právě Hasičovo perfektním partnerem pro spolupráci.

Děláme vše pro to, abychom vaše objednávky přichystali co možná nejrychleji. V tom nám už pár měsíců pomáhá automatizovaná balicí linka. 👍

Zveřejnil(a) Mojepneu.cz dne Pondělí 8. srpna 2022

Na co by si měli dát pozor při výběru pneumatik? 

Výběr vhodných pneumatik může být v některých případech trochu oříšek, ale obecně bych doporučil zaměřit se na tyto body:

  • Typ užití – zvážit, jak často se bude vozidlo pohybovat po silnicích, případně po nezpevněném povrchu. Podle toho se pak odvíjí použitá směs i dezén pneumatiky
  • Index nosnosti – podle technického průkazu je potřeba vybrat pneumatiky s dostatečnou nosností (nebo vyšší)

U některých vozů (většina hasičů jistě pamatuje staré Avie) je ještě potřeba podle druhu nápravy vybrat mezi vodící a záběrovou pneumatikou.

Kdybyste si nebyli s výběrem jistí, určitě se nebojte nás kontaktovat a my vám rádi poradíme.

Z čeho mohou hasiči vybírat v rámci vaší nabídky?

Můžeme nabídnout tisíce pneumatik skladem nejen pro osobní automobily, ale také pro dodávky, nákladní vozy a techniku. Mimo to u nás najdete široký výběr stylových disků pro osobní vozy. Samozřejmě nechybí ani nákladní disky včetně zaměření na agro.

Nabízíte kromě pneumatik a disků také nějaké příslušenství?

V naší standardní nabídce najdete několik modelů sněhových řetězů pro osobní i nákladní vozy, ale rádi vám pomůžeme i s výběrem speciálních řetězů mimo základní nabídku.

Hlavní přednosti?

Mezi naše hlavní přednosti určitě patří široký výběr v kombinaci s velkou skladovou dostupností. Díky tomu můžeme objednávky rychle expedovat a často je tak zboží u zákazníků už druhý den. Pokud si zákazník není výběrem jistý, rádi mu poradíme a vzhledem k dlouholetým zkušenostem dokážeme řešit i velmi specifické požadavky. Jako další výhodu bych ještě rád zmínil možnost rovnou pneumatiky přezout v některém z našich servisů v Kravařích, Kobeřicích, Opavě a nově také v Praze.

Nezapomeňte se vybavit na zimu kvalitním pneu, ať nedopadnete takto!

MOJEPNEU s.r.o. je jednoduše řečeno zástupcem všech významných světových výrobců pneu a disků a jejich přední prodejce v Čechách i na Slovensku. Za dobu svého působení nasbíralo MOJEPNEU obrovské množství zkušeností, dokáže správně poradit s výběrem a také dopřává skvělý servis.

Zpět

Další zprávy: technika, Celá ČR