Drobečková navigace

ČLÁNEK SE SOUTĚŽÍ: Oil Direkt – dovozce kvalitních olejů a maziv

| |

Je libo olej či další maziva pro vaši techniku? Oil Direkt nabízí pestrý výběr.

Zpět

Každý ví, že o techniku je potřeba se starat po všech stránkách. A proto nesmíme zanedbat ani výměny provozních kapalin. Jednou z těch velmi důležitý kapalin je právě olej.

Víme, že olej musíme měnit v pravidelných intervalech, ale co hlavně, že je potřeba vybrat ten správný, protože každá technika, ať se jedná o cisternu, osobní automobil, čtyřkolku nebo požární stříkačku, potřebuje to své. Co konkrétně, to vyčteme v technických dokumentacích, ale co si budeme povídat, toto jsou informace, které vesměs většina hasičů notoricky zná a má o nich dokonalý přehled.

To, co by vás ale určitě mohlo zajímat je, kde oleje a maziva nakoupit. Ano, máte jistě své oblíbené dodavatele atd., ale věděli jste o společnosti Oil Direkt, která je dovozce kvalitních olejů a maziv do ČR a výhradní dovozce německé značky Limox.

Mimo jiné dováží i jiné oleje značek Mannol, Limox platinum, Eurol, Petronas a spoustu dalších. Oil Direkt vytváří i individuální nabídky v případě, že byste svůj olej na jejich stránkách nenašli. 

A jak to tak bývá, zeptali jsme se na pár otázek Libora Růžka, majitele společnosti Oil Direkt a zde jsou odpovědi …

Proč jste se rozhodli zařadit do vaší nabídky právě tyto vybrané značky?

K značce Mannol jsem přišel víceméně náhodně když jsem se seznámil s majitelem oficiální distribuce pro Rakousko. Ten mi značku představil a mě si osobně velmi zalíbila jak značka, tak i prezentace firmy jako takové a po nějakém čase se k tomu začali přidávat další a další značky. Ale jsou to značky, kterým osobně důvěřujeme a známe je hlavně z praxe ať již je to Mannol, Limox platinum tak nyní i značka Motul nebo Sheron.

Co byste uvedl jako důvody, proč kupit oleje právě od Oil Direkt?

Našim zákazníkům se snažíme nabídnou nejlepší poměr cena-kvalita a osobní přístup! Což v dnešní době internetu a různých cenových vyhledávačů je téměř hlavní parametr. Zkušenosti které máme ať už se jedná o racingový team, který máme až po hasičský sbor, kterého jsem členem nebo i každodenní použití, se snažíme promítnout k našim zákazníkům.

Máte v nabídce i oleje, které jsou šetrné k životnímu prostředí? Například minerální oleje pro mazání liš motorových pil?

A nejen to…. I když jsem spíše zastánce zvuku dvanáctiválcové Tatry než pojízdného elektrovozítka. Tak i přesto si uvědomujeme svoji odpovědnost. Pro lesnické služby nabízíme možnost tzv. olejů pro ztrátová mazání která využijí jak lesníci tak i hasiči při prořezávce spadlých stromů tak i obyčejný zákazník který se chystá na dřevo na zimu…..

Soutěžte s Oil Direkt a Hasičovo. Odkaz na anketní otázku na konci článku 😉

Značka Mannol byla ověřena i na profesionální technice dobrovolných hasičů 👨‍🚒🚒

Jedním ze zákazníků Oil Direkt je i Sbor dobrovolných Hasičů v obci Loučovice, kterému dodávají produkty jak značky Mannol tak i Sheron, Eurolub aj. zkrátka co je v dané chvíli potřeba.

Výměna oleje u vozu Tatra 815 …

Pokud chceme, aby nám hasičské vozy vydržely co nejdéle a to se nejedná jenom o např. Tatru ale v poslední době se to týká hlavně novějších typů např. VW transporter který je v naší jednotce (kupodivu to starší vozy snášejí lépe než ty nové), říkám vždycky aditiva ať již do paliva tak nyní nabízí značka Mannol i aditiva do motorového oleje a to je teprve lázeň pro motor. Známe to všichni auto stojí v garážích a kolikrát vyjedou jednou za měsíc a když vyjedou popojedou 10 km a pak klapají 2 hodiny na místě. Není nic lepšího než do těchto vozů dávat aditiva! A to může potvrdit určitě každý technik hasičů.

A po práci je potřeba si samozřejmě pořádně umýt ruce …

Web společnosti Oil Direkt stojí za prohlédnutí www.oil-direkt.cz, najdete zde i další produkty, kterými jsou směsi do ostřikovačů, kosmetické přípravky a spoustu dalších zajímavých produktů určených jak pro vozy, tak i třeba pro lodě.

SOUTĚŽ

Nenechte si ujít soutěž s Oil Direkt o balíčky maziv, provozních kapalin i kosmetiky pro váš stroj v hasičárně.

Anketní otázka je zveřejněna ZDE!

Podmínky soutěže

Odpovězte správně na anketní otázku v období od 18.6.2021 do 23.6.2021, dejte like Oil-Direkt | Facebook a vyhrajte jeden ze 3 balíčků od společnosti Oil Direkt. Vyhodnocení soutěže a výběr 3 výherců, rukou Libora Růžka, majitele společnosti Oil Direkt, proběhne 24.6.2021.

Malá nápověda ... odpověď najdete na webu www.oil-direkt.cz 🤫

Zpět

Další zprávy: technika, Celá ČR