Drobečková navigace

„Prosím, na minutku ….“ s Jakubem Pěkným

| |

Dvojnásobný mistr světa v běhu na 100m překážek a rekordman je již čtvrtým sportovcem, který nám odpověděl na pět anketních otázek. Jeho odpovědi najdete v článku.

Zpět

Jakub Pěkný – dvojnásobný mistr světa v běhu na 100m překážek, bronz ve dvojboji na MS v Jižní Korei, několikanásobný mistr ČR v běhu na 100m překážek a ve výstupu na věž, bývalý český rekordman v běhu na 100m překážek

Zde jsou jeho odpovědi …

Kterých vítězství si nejvíce vážíte a proč?

Nejvíce si vážím svých titulových vítězství, ať už domácích nebo mezinárodních, protože to byl vždy můj hnací motor a cíl, kterého se mi podařilo dosáhnout.

Kdo nebo co vás nejvíce motivuje?

Nejvíce mě vždy motivovalo překonávat ty nejlepší závodníky.

Jak se Vám dařila příprava ve stavu prošpikovaném vládními opatřeními?

Přiznám se, že s motivací do dalšího tréninku už je to u mě těžké hlavně kvůli zdravotním obtížím, takže sám vlastně nevím, jak to vše bude...

Jaké máte plány do budoucna?

To souvisí s předchozí otázkou. Kvůli zdravotním problémům jsem musel vynechat celou loňskou sezónu a bohužel potíže dál přetrvávají.

Co byste vzkázal hasičské mládeži, která se také požárnímu sportu věnuje?

Hasičské mládeží bych vzkázal jen to, ať to dělají s radostí a chutí. A pokud budou chtít něčeho dosáhnout, je to vždy pouze na nich.

Nezapomeňte na červnovou soutěž "Ukažte svého MAZLÍKA"!!! Jak se do ní zapojit a další informace si přečtěte v článku ZDE :)

Zpět

Další zprávy: rozhovor, Celá ČR